Yuvaklı Yemiş Ortaokulu

Vizyon: Yuvaklı Yemiş ortaokulu olarak vizyonumuz her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır 21. Yüzyılın Yaratıcı Dünyaya uyumlu Sorunlara çözüm getirebilen Girişken Yurtsever Yüksek donanımlı Üretken Ahlaklı Dinamik Öğrenmeyi seven Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen devlet okulları arasında olmak ve okulumuzun adını en güzel yerlere taşımak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri özveri ve en gelişmiş öğretim yöntem ve teknikleriyle yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-15.30
Isınma: MERKEZİ SİSTEM KALORİFER
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMALI ÖĞRENCİ BULUNMAMAKTADIR.OKULA GİDİŞ GELİŞ YAPILAMAMAKTADIR. 3 ADET LOJMAN VARDIR. ÖĞRETMENLERİN TÜMÜ LOJMANLARDA KALMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 50
Sportif Etkinlikler: HALK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 0

WEB - https://yyemislii.meb.k12.tr

Adres - YUVAKLI KÖYÜ YEMİŞLİ MEZRASI TEKMAN ERZURUM

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - YUVAKLI KÖYÜNE BAĞLI 55 HANEDEN OLUŞAN BİR MEZRADIR.700 - 750 KİŞİLİK BİR NÜFUSU VARDIR.

Adres - YUVAKLI KÖYÜ YEMİŞLİ MEZRASI TEKMAN ERZURUM

Ulaşım KÖYÜMÜZE AİT 4 ADET SERVİS MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık TEKMANA 56KM ERZURUMA 140 KM UZAKLIKTADIR.